Toptan Ayakkabı Modellerimizi Sizetemizden ve çok yakında youtube üzetinden

ayakkabılar nasıl saklanır

Ayakkabı Modellerine dair ne varsa Ulusoy Toptan Spor Ayakkabı online e-ticaret sitemizde bulabilirsiniz. Bugün sizlere hazırladığımız blog yazımızda En değer verdiğimiz ayakkabılarımızı hangi koşullarda nasıl saklamalıyız bu konu hakkında tüyolarımızı sizlerle paylaşacağız.

 

Sıcaklıkların artmasıyla yaz ayları sinyallerini vermeye başladı tüm evlerde temizlikler kışlıkların kaldırılması ile birlikte botlar ve çizmeler dolaplara kaldırılmaya başlandı yerine rengarenk conteyner ayakkabılar, yazlık sakladığımız ayakkabılarımız çıkıyor. Ancak kaldırdığımız ayakkabılarımızı aylarca kapalı koşullarda saklamak gerektiğinde, yeniliğini koruması için nelere dikkat etmemiz gerekiyor sizde bu durumdan muzdaripseniz buyurun yazımıza....

 

 

1- Ayakkabılarınızın bakımını ve boyasını yapmadan kutulamayın !

 

Ayakkabılarınızı kaldırmak için öncelik ayakkabılarınızı özenli bir şekilde boyamaktır. Eğer ayakkabınız boya kabul etmeyen bir model ise vazelin ile deriyi nemlendirebilirsiniz. Bu şekilde ayakkabı aylarca saklandığı dolapta kuruyup çatlaklar oluşturmaz.

 

2- Ayakkabınıza uygun Kalıplar kullanın

 

Ayakkabılar giyilmeden bekletildiği her an çökme eğilimine girecektir Bunu engellemek için kalıp kullanmalısınız Elinizde kalıp yoksa karton ya da kağıtları buruşturarak içlerini doldurabilirsiniz.

 

3- Nemli olan ayakkabıları kaldırmayınız

 

Ayakkabıyı çok sıcak bir alana koymadan, oda sıcaklığında kurumasını bekleyin. Kalorifer ya da soba kenarına konan ayakkabılarda renk değişiklikleri, deride bozulmalar ya da çatlamalar meydana gelebilir. Tamamen kuruyan ayakkabıyı yukarıdaki işlemlerden geçirerek saklayabilirsiniz.

 

4- Satın aldığınız ayakkabı kutularını çöpe atmayın

 

Ayakkabılarınızı mevsim değişikliği esnasında kaldırma aşamasında bu kutularla sağlayabilirsiniz. Tabii ki piyasada özel üretilmiş ayakkabı kutularını da bulabilirsiniz. Bu kutular şeffaf olduğu için daha sonra ayakkabınızı bulmanız çok daha kolay olacaktır.

 

Etiketler: toptan ayakkabı,toptan spor ayakkabı,conteyner ayakkabı,toptan ayakkabı firmaları,ayakkabı bloğu,modern ayakkabı modelleri
Mayıs 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR